fbpx

EFIX F7

4,495.00 Ex. BTW

De EFIX F7 RTK GNSS Rover Set is een gewilde optie! Overal toepasbaar en erg bekend om zijn snelheid. Van opstarten tot een centimeter nauwkeurige fix duurt slechts 40 seconden! Daarnaast maakt de 60° IMU Tilt sensor het werk extreem makkelijk omdat je de stok niet meer stil hoeft te houden. Hierdoor gaat het inmeten en uitzetten ook een stuk sneller dan ontvangers zonder IMU Tilt!

GNSS Kanalen 1608
IMU Tilt Sensor 60º
Internet 4G
Cloud optie Ja
GPS L1C/A, L2C, L2P(Y), L5
GLONASS L1, L2
GALILEO E1, E5a, E5b, E6
BEIDOU B1l, B2l, B3l, B1C, B2a, B2b

 

 • Selecteer je RTK en Support

  De meeste klanten selecteren zowel RTK als Support zodat we je volledig kunnen ondersteunen. Hierbij krijg je toegang tot telefonisch support en remote control support waarbij we je op afstand kunnen ondersteunen.  Support heeft betrekking op het RTK netwerk als op de GPS rover set.


Waarom GNSS.nl?

Advies Nodig?

Bel: 035 205 7939
Whatsapp: 035 205 7939

Artikelnummer: efix-f7 Categorieën: ,

Klanten die je voor zijn

De EFIX F7 is uitgerust met een zogenaamde IMU Tilt Sensor. Deze sensor maakt het mogelijk om dus onder een hoek te meten.

Waarom willen mensen dit? Nou voornamelijk om veel sneller punten in te meten en uit te zetten omdat je de GPS stok niet meer waterpas hoeft te houden. Doordat je hem niet meer waterpas hoeft te houden voorkomt het ook veel fouten door verkeerd ingemeten punten.

Wat als de IMU uitvalt? Geen zorgen, er zitten beveiligingen in de software ingebouwd die je waarschuwen als de waardes te ver afwijken of als de IMU helemaal uit is gevallen om welke reden dan ook.

De EFIX F7 is compatible met het Nederlandse RDNAPTRANS2018 dat het gestandaardiseerde WGS84 coordinaat waar elke RTK GNSS ontvanger in meet omzet naar het Nederlandse coordinaat en hoogte.

Dit is heel simpel te doen in de software. De coordinaat systemen zijn namelijk voorgeprogrammeerd dus je hoeft ze alleen maar te selecteren.

Werk je ook in het buitenland? Geen zorgen, je kunt namelijk de grid van elk land selecteren!

 

Met de software van EFIX kun je direct in de software je punten en lijnen uitzetten.

 • Stel Quick codes in om snel je coderingen te selecteren
 • Teken direct een punt of Lijn
 • Zet punten en lijnen uit
 • Vraag om bevestiging voor opslaan
 • Gebruik een ondergrond of laat de kaart wit of zwart
 • Voeg een foto toe aan je punt
 • Geef een codering mee aan je punt of lijn
 • Voeg een symbool toe aan je punt of lijn

Met de GIS en Codering attributes kun je in de software je punten en Lijnen een naam geven met eventuele toevoegingen en andere data.

Ook kun je het symbool aanpassen en verplicht stellen of er een specifieke attribute meegegeven moet worden aan het ingemeten punt.

Heb je al een eigen Code bibliotheek?

Deze kun je dan direct importeren in de software zodra je een nieuw project aanmaakt.

Het is belangrijk dat je gemakkelijk je gewenste databestanden kunt importeren en exporteren. En zo heeft ieder bedrijf weer een voorkeur voor bestandstype.

De belangrijke is DXF. Deze kun je gemakkelijk importeren en exporteren in de software.

Om het makkelijk te maken kun je via de link hieronder proef bestanden downloaden die we vanuit de software hebben geëxporteerd. Dan kun je zelf de data output (en dus ook input) testen

Het woord Cloud wordt ook veel gebruikt in deze industrie en vaak tegen hoge bedragen verkocht. Het voornaamste doel is ingemeten data direct van of naar het kantoor of veld te sturen. Op al onze tablets en data collectors zit Android, en dus ook de Google Playstore. Hier kun je gemakkelijk Google Drive of One Drive installeren om veilig en snel je bestanden te delen.

De software heeft een ingebouwde CAD module waarbij je direct je data kunt aanpassen.

Dit maakt het makkelijk als je bijvoorbeeld punten moet wijzigen of aanpassen. In de CAD module kun je kiezen welke lagen je wel laat zien en welke lagen je eruit filtert.

Daarnaast maakt het het ook heel makkelijk om specifieke punten te selecteren om uit te zetten of om bepaalde dingen op te meten.

Met de tekenfunctie kun je punten en lijnen toevoegen.

In de CAD module is het ook mogelijk om de achtergrond wit, zwart of met een kaart te tonen.

De software is zo gemaakt dat deze erg makkelijk te begrijpen is maar met alle functionaliteiten die een professionele landmeter nodig zou hebben.

Wil je alleen maar inmeten en uitzetten? Geen zorgen, met de 2 grote knoppen op het scherm kun je dit gemakkelijk doen!

Het is belangrijk dat de performance van de ontvanger optimaal is!

De EFIX F7 heeft 1608 Kanalen en ontvangt alle satelliet constellaties met bijbehorende frequenties.

De EFIX F7 kan een nauwkeurigheid behalen tot wel 0.5 Centimeter !

Uiteraard hangt dit wel af van de omstandigheden waarin je aan het meten bent