Wie Zijn Wij?

GNSS.NL is onderdeel van Surveying Hub B.V. Als RTK GNSS Specialist levert Surveying Hub al jaren lang GNSS apparatuur voor de internationale markt via haar e-commerce platformen. 

GNSS.NL is in het leven geroepen om beter de Nederlandse markt te faciliteren. Dit scheelt jullie weer uitzoek werk voor wat wel en niet in Nederland te gebruiken is! Mocht je toch de e-commerce sites van Surveying Hub willen bezoeken – klik dan op de links hieronder

Waarom een klein aanbod?

Vaak zien mensen door de bomen het bos niet meer en nu dat er steeds meer merken bij komen wordt dat steeds lastiger. Vaak is dan ook het probleem dat ze grote beloftes maken maar puntje bij paaltje het net niet werkt. Ja of je betaald gelijk de hoofdprijs. Daarbij komt ook nog een stukje support, dit verschilt namelijk ook nog aardig per fabrikant.

Gezien wij bekend zijn met alle merken en deze dus ook verkopen op Global GPS Systems kunnen wij heel makkelijk uitzoeken welke merken nou wel werken en welke niet. Dit hebben wij dan ook gedaan voor de Nederlandse markt. Tijdens onze selectie hebben we voornamelijk gekeken wat er nodig is in de Nederlandse markt. Daarbij komt ook het stukje stabiliteit, of het makkelijk te gebruiken is en uiteraard wat de performance van het apparaat is. 

Volg ze op Social Media

De RTK GNSS Specialist

Kant en klare sets voor Nederlands

Bekijk het aanbod

Deze Bedrijven Zijn je Voor!

Ja we bestaan al even en er zijn al vele bedrijven en universiteiten je voor geweest! Wie dan? Zie hieronder een kleine selectie van partijen waar wij aan leveren!

 

 

RTK GPS Inmeten bij Boskalis

 

Onlangs is aan Rob van den Berg op het Papaverveld project te Waddinxveen een nieuwe generatie GPS-stok uitgereikt. De EFIX F7 stok heeft een cm. nauwkeurigheid en kenmerkt zich door zijn snelheid, zijn eenvoudige bediening en zijn veelzijdigheid. Zo kan Rob zelf eenvoudig een 3D-ontwerp tekeningen importeren in het bijbehorende veldboek en vervolgens op het veldboek display elk punt in het ontwerp aanwijzen en uitzetten. Naast het uitzetten meet Rob ook de revisie van het riool- en straatwerk. Door de Tilt-functionaliteit van het meetsysteem, kan de stok tijdens het meten schuin gehouden worden, het meetpunt zal altijd de punt van de stok zijn. Rob wordt bijgestaan door Surveyor Erwin Taverne die wekelijks langskomt om de meetgegevens te verzamelen en de maatvoering te begeleiden. Door de lage aanschafprijs van het meetsysteem en de afname van de Survey kosten is de GPS stok snel terugverdiend.

Bekijk de EFIX F7

 

 

Inmeten en uitzetten bij SV ‘S-Graveland

 

Ook op de voetbalclubs lopen ze tegenwoordig met RTK GPS. Samen met Mark Jans gebruiken ze het bij SV ‘S-Graveland om aan het begin van het seizoen de gaten van de corner vlaggen terug te vinden in het veld. Doormiddel van een DXF in de software te laden kunnen ze tegenwoordig rechtstreeks naar het punt lopen. Ook worden met RTK GPS alle lijnen uitgezet op het veld. Voorheen was dit een 3-daagse klus voor alle velden, nu doen ze het in slechts 2 uur.

Naast het inmeten en uitzetten van de velden gebruiken ze het ook om het gehele terrein in kaart te brengen en te digitaliseren. Zo krijgen ze uiteindelijk een volledig digitale tekening waar alle lichtmasten, leidingen, sproei installaties, hekken, tribunes en alle gebouwen op staan. Mochten ze later aanpassingen willen doen aan het terrein dan kunnen ze dit tegenwoordig gemakkelijk plannen vanuit de tekening.

Bekijk de EFIX F7

Inmeten met RTK GNSS

De beste selectie RTK GNSS Rover sets voor Nederland! Geleverd en Zorgvuldig uitgezocht door onze partner Global GPS Systems.

Bekijk de opties!